Chemsplash

Xtreme SMS 50 jednokratno odijelo

Original price was: 3,71€ (27,95 kn).Current price is: 3,20€ (24,11 kn).

Chemsplash

Ekonomično jednokratno odijelo razine zaštite 5 i 6!

Jednokratno odijelo ChemSplash® Xtreme 50 SMS Type 5/6 predstavlja visokokvalitetnu zaštitnu odjeću koja pruža iznimnu zaštitu od kemikalija i čestica. Ovo odijelo je dizajnirano s posebnim naglaskom na sigurnost i udobnost korisnika, čineći ga idealnim izborom za različite industrijske i radne uvjete.

Izrađeno od visokokvalitetnog materijala SMS (Spunbond-Meltblown-Spunbond), ovo odijelo kombinira izdržljivost s prozračnošću. Materijal omogućava propusnost zraka, čime se osigurava udobnost tijekom nošenja, dok istovremeno pruža pouzdanu barijeru protiv tekućina i čestica. Ova kombinacija čini odijelo prikladnim za različite radne okoline, uključujući situacije s kemikalijama i česticama.

ChemSplash® Xtreme 50 SMS Coverall Type 5/6 jednokratno odijelo ima normu za tip 5 (čestice – EN13982-1) i tip 6 (ograničena prskanja tekućina – EN13034), pružajući sveobuhvatnu zaštitu od potencijalno opasnih tvari. Zahvaljujući svom jednokratnom dizajnu, ovo odijelo je praktično i higijensko rješenje, smanjujući potrebu za održavanjem i čišćenjem.

Uz naglasak na pouzdanosti, udobnosti i praktičnosti, ovo jednokratno odijelo predstavlja izvrsnu investiciju za radnike koji zahtijevaju visoku razinu zaštite od kemikalija i čestica u industrijskim okruženjima.

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

3,04€      (kn)

Šifra: N/A Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).