Courant

Torba Courant Cross Pro XL 75L

287,25 (2.164,29 kn)

Courant

Velika torba za potrebe potrage i spašavanja!

Torba namijenjena za nošenje penjačke opreme većeg kapaciteta namijenjena za spasilačke timove. Inovativan dizajn koji omogućava da se torba skroz rastvori i da oprema bude precizno složena u njoj. Ergonomska poleđina i udobne naramenice omogućuju udobno nošenje.
Izrađena je od robusnog materijala 1680 D. YKK robustan zatvarač i čvrsti čičak sistem zatvaranja. Torba iz serije Cross može se ukopčati s prednje strane pomoću kopča na naramenicama. Male kartice s ikonama pojedine opreme za bolju organizaciju mjesta u torbi. Mogućnost ukopčavanja karabinera i ostale opreme na posebno ušivene očice u torbi i s vanjske strane. Dodatne trake za pričvršćivanje opreme. Na vrhu torbe nalazi se elastična vrpca za pričvršćivanje sigurnosne kacige. Transparentni džepić za identifikacijsku karticu korisnika. Dodatna ručka za ukopčavanje prilikom helikopterskog transporta. Čvrsti džep za spremanje osjetljivih uređaja ili naočala.

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

272,89€      (kn)

Šifra: N/A Kategorije: , Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).