Nitecore

SUMMIT 10000 prijenosna baterija

120,00 (904,14 kn)

Nitecore

Prvi power bank certificiran za niske temperature do -40 ºC!

SUMMIT 10000 je power bank otporan na niske temperature. Može osigurati kontinuiranu upotrebu na -40 °C i stabilan izlaz u okruženjima niske temperature, čineći nemoguće mogućim.

Baterija opremljena PI sustavom grijanja, prijenosna baterija SUMMIT 10000 ima visoku učinkovitost i veliku brzinu grijanja kako bi se osiguralo da baterija može raditi na odgovarajućoj temperaturi. Osim toga, raspoloživi kapacitet SUMMIT 10000 na -20 °C je cca. 70 % dok konvencionalne prijenosne baterije više ne mogu raditi na tim temperaturama ili eventualno ima u maksimumu 10 % dostupnog kapaciteta na toj temperaturi.

SUMMIT 10000 će automatski aktivirati način grijanja za niske temperature kada je njegova temperatura ispod 0 °C . Osim toga, funkcija predgrijanja će se aktivirati kada se spoji na vanjski izvor napajanja u okruženjima niske temperature. SUMMIT 20000 će uvijek biti u statusu grijanja tijekom predgrijavanja bez potrošnje energije kako bi se održala odgovarajuća temperatura te kako bi se mogao izravno koristiti.

S nadograđenim velikim kapacitetom od 10.000 mAh , power bank Nitecore® SUMMIT 10000 ima USB-C i USB-A priključke za isporuku maksimalne izlazne snage od 20 W i maksimalne ulazne snage od 18 W , dostupan s QC i PD načinima punjenja. Za vašu sigurnost i ekološku sigurnost, opremljen je višestrukim zaštitnim mjerama, uključujući zaštitu od prekomjerne struje, zaštitu od kratkog spoja i zaštitu od prekomjernog pražnjenja.

Ova prijenosna baterija proizvedena je od karbonskih vlakana bez spajanja kako bi se postigla optimalna zaštita za složene aktivnosti na otvorenom. Uz ukupnu masu od svega 172 g, otporna je na udarce od 1,5 m i ima klasu izolacije IPX5.

Uz ovu prijenosnu bateriju, kod nas možete pronaći i druge modele baterija i proizvoda pogodnih za rad pri niskim temperaturama – cijelu kolekciju možete vidjeti na ovom linku.

Link na stranicu proizvođača.

1 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

114,00€      (kn)

Šifra: SUMMIT 10000 Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).