Personalizirani čepići za uši WORK

Poseban pristup zaštite sluha su osobno prilagođeni IN-EAR zaštitni čepići s filterom, izrađeni prema normi EN HRN 352 i  EN HRN 458, a koji imaju nenadmašive prednosti pred ostalom opremom za zaštitu uha:

–    Provjetravanje vanjskog uha nije ugroženo, prirodno je.
–    Smjer dopiranja zvuka nije ometen, vanjske uši vrše tu funkciju nesmetano, unatoč prigušenju buke možemo odrediti smjer.
–    Komunikacija nije poremećena, pri svakom poslu mora se komunicirati i uz buku strojeva, vozila, a moraju se čuti i znakovi uzbunjivanja.
–    Zaštita sluha ne ovisi o namještanju sredstva u uho ili na uho ili o tehničkoj ispravnosti.
–    Oprema je prilagođena radniku, a ne obrnuto, ne mora se osoba prilagođavati opremi.
–    Prilagođeni ušni čepići snažnije od drugih zaštitnih sredstava reduciraju  jačinu buke, ali ne prigušuju niti ne izobličuju govor, tako da komunikacija ostaje neometana.
–    Iznimno lagani, mali, izvana gotovo nevidljivi, stanu u svaki džep, jednostavni za održavanje, higijenski.
–    Najudobnija vrsta zaštite sluha, točno po otisku vašeg uha.
–    U konačnici su osobno prilagođeni zaštitni čepići najjeftiniji!

Zaštitni osobno prilagođeni čepići isporučuju se označeni logotipom tvrtke ili imenom, te spremljeni u bazu podataka za iduću izradu, a garancija je tri godine!
Prilagođeni čepići su pričvršćeni trakom na kojoj je kvačica, a za čuvanje se isporučuje torbica.

WORK izvedba (SILIKON ili po želji AKRIL) zatvara i dio vanjskog uha, što omogućuje maximalnu zaštitu sluha, daleko više nego što to propisuju norme. Mogućnost komunikacije je potpuna!
Taj komfor opravdava i nešto višu cijenu.

Ovisnost prigušenja o frekvenciji zvuka za različite filtere omogućuje nesmetanu komunikaciju, zbog toga što su filteri izabrani tako da se u području govora može birati za pojedine svrhe najpovoljniji filter.

ECO i WORK osobno prilagođena zaštita sluha je danas najbolji način zaštite, koji omogućuje punu koncentraciju djelatnika na poslu koji obavlja.
Garancija na osobne  prilagođene ušne čepiće s filterom je 3 godine, a servis je zagarantiran.

Postupak nabave je slijedeći:
–    po dogovoru se uzima otisak uha u prostorijama Unimex-a ili u Vašoj tvrtki (dogovor, ovisno o udaljenosti, broju otisaka itd.)
–    nakon toga se otisci šalju u bazu gdje se vrši skeniranje, proizvodnja visokosofisticiranom 3D opremom, te završna obrada
–    slijedi montaža filtera, pakiranje, memoriranje u bazu podataka
–    i na kraju:  dostava krajnjem korisniku
Ukupno vijeme trajanja/ čekanje na gotov proizvod: otprilike 30 dana

Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).