Nitecore

Nitecore® UT27 PRO naglavna svjetiljka

66,30 (499,54 kn)

Nitecore

Naglavna svjetiljka mase samo 74 g!

“Trkači” stavljaju veliki naglasak na težinu opreme jer je svaki gram bitan u trail utrkama. trial utrke obično imaju velike udaljenosti i teško okruženje. Što je lakše nositi, to je lakše trčati.

Naglavna svjetiljka UT27 ima nezamislivo laganu masu od 74 g. Ima dvostruki hibridni izvor napajanja, napaja ga HLB1300 Li-ion baterija s USB-C priključkom za punjenje kako bi se izbjegli nestanci struje na otvorenom i kompatibilan je s 3xAAA baterije. S oznakama polariteta koje se lako vide u mraku, pretinac za bateriju koji svijetli u mraku dizajniran je za lociranje i zamjenu baterije bez ikakvih problema.

Ova svjetiljka opremljen je dvostrukim snopom. Način pretraživanja od 520 lumena prikladan je za kratkotrajno pretraživanje; u načinu rada Spotlight od 400 lumena, pruža prodoran dugi domet pogodan za traženje znakova i sl; u načinu rada Floodlight od 200 lumena, osvjetljenje je ultra glatko i udobno, idealno za nizbrdice i trčanje velikom brzinom.

Na temelju maksimalnog izlaza od 520 lumena, ova naglavna svjetiljka UT27 pruža toplo bijeli snop (3000 K) s maksimalnim dometom snopa od 128 metara i boljom sposobnošću prodiranja po kiši, snijegu ili magli te hladno bijeli TrueVision reflektor (5700 K) s precizno izračunatom krivuljom leće i dosljedno osvjetljenje za ublažavanje vizualnog zamora. Tu se nalazi i pomoćno crveno svjetlo, koje učinkovito štiti noćni vid i idealno je za promatranje divljih životinja, promatranje zvijezda, hitno reagiranje, noćno fotografiranje i još mnogo toga.

Svjetiljka UT27 ima indikaciju napajanja i način zaključavanja dizajniran za sprječavanje slučajne aktivacije tako da se UT27 može pohraniti ili transportirati u džepu ili ruksaku, bez da se slučajno uključi prilikom transporta. Uključena torbica za čuvanje, kreativna je, pa se tako može koristiti za prigušenje svjetla kako bi dobili privremenu svjetiljku za kampiranje – ambijentalno svjetlo!

Elastična i prozračna traka za glavu sa silikonskim dijelom, sprječavajući prodor znoja do očiju te time štiti oči od iritacije očiju uzrokovanu ulaskom znoja, a istovremeno sprječava klizanje trake s glave. Reflektirajući dijelovi trake učinkovito jamče dodatnu sigurnost po noći. Naglavna svjetiljka UT27 također ima podesivi kut nagiba od 90°. Puno otvaranje odjeljka za baterije od 180° prikladnije je za zamjenu baterije bez muke. Primjenjiv je u svim vremenskim uvjetima jer ima klasu izolacije IP66 i otporan je na udarce od 1 m.

Link na stranicu proizvođača.

1 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

62,99€      (kn)

Šifra: UT27 PRO Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).