Nitecore® P10iX ručna svjetiljka

110,69 (833,99 kn)

Nitecore

Mala ručna svjetiljka ekstremnih performansi!

Taktička svjetiljka ultimativnog dizajna i ekstremnih performansi i-Generacije 21700. Koristeći 4xCREE XP-L2 V6 LED diode, P10iX ima maksimalnu snagu od 4000 lumena uz maksimalni domet od 158 m i jačinu snopa od 6250 cd. Idealna je ručna svjetiljka za korištenje u napadnim operacijama, samoobranu, pretragu i patroliranje. Neovisno kontrolirane četverostruke LED diode napajaju se strujnim krugom konstantne struje kako bi se osigurala trajna uporaba uz zajamčenu sigurnost. Vrhunski dizajn dvostrukog prekidača uključuje i sklopku za trenutno uključeno i stalno uključeno osvjetljenje i tipku za način rada STROBE READY™ za podešavanje izlaza i trenutni pristup STROBE/TURBO modu.

Trenutni zasljepljujući udar od 4000 lumena omogućuje naglo uznemiravanje vašeg protivnika, idealno za samoobranu ili za zaštitarske službe kojima je takva opcija dobrodošla prilikom pretraživanja ili patroliranja terenom. P10iX se napaja baterijom serije 21700 i i kompatibilna je s 2xCR123/RCR123 baterijama. USB-C priključak za punjenje dostupan je s reverzibilnim priključkom. Poklopac priključka za punjenje pruža izvrsnu otpornost na vodu, prašinu i udarce. Ručnu svjetiljku je moguće montirati na pištolj uz NITECORE® nosače za oružje. Može se koristiti u kombinaciji s NTR10 Tactical Ring Pro, koji može držati dvoručno držanje vatrenog oružja dok nosite ili rukujete svjetiljkom, lako za kontinuirano i stabilno pucanje i ponovno punjenje. Ostali dodatni dodaci uključuju TSL10i signalno svjetlo i F21i sustav za brzo punjenje. Primjenjiva je za sve vremenske uvjete, s IP68 klasom izolacije, 2 m potopljena i vodootporna, te 2 m otporana na udarce.

Link na stranicu proizvođača.

1 na zalihi

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

105,16€      (kn)

Šifra: P10IX Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).