Nitecore

MH25 PRO ručna svjetiljka

111,00 (836,33 kn)

Nitecore

Nova UHi 40 LED/LES tehnologija ugrađena u izuzetno malu ručnu svjetiljku velike snage i dometa!

Nitecore® MH25 Pro može se pohvaliti promjerom glave od 40 mm (1,57″) i, zahvaljujući UHi 40 LED, postiže impresivnu udaljenost snopa od 705 metara s intenzitetom od 124.300 cd. Njegov raspon je 25,8% veći od tipičnih svjetiljki srednje veličine, nudeći jasnije osvjetljenje objekata iz daljine.

MH25 Pro ručna svjetiljka ima 5 razina svjetline s maksimalnim izlazom od 3.300 lumena. Okrugla površina koja emitira svjetlost (LES) UHi 40 LED savršeno odgovara okruglom reflektoru, omogućujući visoku učinkovitost pretvorbe svjetla i svijetlu i jasnu žarišnu točku, što pogoduje brzom i preciznom identificiranju ciljeva noću. Svjetiljka također ima funkciju zaštite senzora – ako ugrađeni optički senzor otkrije prepreku iz neposredne blizine, svjetlina svjetiljke automatski će se smanjiti kako bi se izbjeglo pregrijavanje i zasljepljivanje.

Tijelo ručne svjetiljke je izrađeno preciznom CNC obradom aluminija i ima protuklizne nabore (dubine 1 mm) kako bi se osiguralo sigurno držanje čak i sa znojnim i mokrim rukama ili kada nosite rukavice. Osim toga, na prednjoj strani svjetiljke nalaze se 4 indikatora napajanja i 4 indikatora razine osvjetljenja, što omogućuje intuitivnu provjeru statusa svjetiljke. Kapa svjetiljke u obliku slova U pomaže u sprječavanju slučajnog aktiviranja. Glava je konstruirana sa sustavom hlađenja koji se sastoji od dvije jedinice. Toplina se provodi od donje jedinice do gornje, a potom do površine, dok ATR (Advanced Temperature Regulation) modul pomaže regulirati izlaz kako bi se održala optimalna izvedba.

MH25 Pro uključuje Nitecore® NL2153HP Li-ion punjivu bateriju s ogromnim kapacitetom od 5.300 mAh i kontinuiranom strujom pražnjenja od 20 A, koja napaja ovu ručnu svjetiljku ukupno 650 sati na Ultralow razini. Osim toga, ova svjetiljka, može se puniti preko USB-C priključka, dostupan s reverzibilnim priključkom za izravno punjenje. Ostale značajke uključuju dva korisnička načina rada – Dnevni način rada i Taktički način rada – na vama je da odaberete onaj koji vam najviše odgovara. Klasa izolacije je IP68 (2 m); i otpornost na udarce od 1 metra.

Link na stranicu proizvođača.

6 na zalihi

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

105,45€      (kn)

Šifra: MH25 PRO Kategorija: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).