Edelrid

Megawatt spravica za spuštanje (descender)

205,40 (1.547,59 kn)

Edelrid

Descender nosivosti 200 kg s ugrađenim RFID čipom!

MEGAWATT je descender (spravica za spuštanje) novije generacije za pristup užetom i u spasilačkim operacijama nosivosti do 200 kg. Inteligentna mehanika prijenosa poluge za spuštanje omogućuje veliki radni raspon i točnu prilagodbu brzine uz minimalnu silu.

Kratka poluga uvijek se automatski vraća u početni položaj i čini uređaj izuzetno kompaktnim. Time se sprječava zapetljavanje u užad i ostale segmente u radnom okruženju. Ergonomski dizajn poluge s gumiranim umetcima za držanje omogućuje intuitivno aktivno i pasivno upravljanje lijevom ili desnom rukom.

Sigurnosna vratašca omogućuju umetanje užeta bez potrebe za odvajanjem uređaja od karabinera. Čelični umeci na posebno opterećenim mjestima povećavaju radni vijek uređaja.

Opasnost od nekontroliranog proklizavanja po užetu smanjena je funkcijom „anti-panic“. Također se može aktivirati namjerno kako bi se promijenio smisao rada poluge. To omogućuje optimalno rukovanje u bilo kojoj primjeni i položaju. Sve to čini MEGAWATT najsvestranijim uređajem za spuštanje na tržištu s težinom od samo 495 g.

Link na stranicu proizvođača.

3 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

EDELRID nudi niz proizvode s integriranim RFID čipom. Nadalje, sva osobna zaštitna oprema može se naknadno opremiti našim RFID čipovima (dolazi u više varijanti). Čipovi su mali, robusni i posebno dizajnirani za korištenje s proizvodima za osobnu zaštitu.

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

195,13€      (kn)

Šifra: 883320000170 Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).