EJENDALS, Jalas

JALAS® 5668 Tempus S1P SRC niske radne cipele

140,83 (1.061,08 kn)

EJENDALS Jalas

Zaštitne sportske niske radne cipele s BOA®-Fit sistemom vezanja!

Obuća za rad i slobodno vrijeme. Vrlo lagane i udobne niske radne cipele sa zelenim detaljima, s naprednom tehnologijom apsorpcije udara i posebnim materijalom Poron® XRD® za dodatni komfor, zaštitnom čeličnom kapicom te mekanim i savitljivim umetkom za zaštitu od prodora oštrih predmeta kroz potplat. Ove radne cipele imaju izuzetno efikasan potplat s velikom mogućnošću prianjanja, izrađen od posebne nitrilne gume koja pruža nevjerojatnu trajnost. Kao i većina obuće Jalas® proizvođača i ovaj model Jalas® Tempus 5668 certificirane su za ESD i antistatičnost, za uporabu u radnim okruženjima u kojima je potrebna zaštita od ESD-a. Prekrasno dizajnirana ženska radna cipela koja se može bez problema nositi i u slobodno vrijeme.

Uz svaki naručeni par cipela, jedan par čarapa JALAS® 4400 dobivate na poklon!

Link na stranicu proizvođača.

 

Čelična kapica   Zaštita od probijanja od kompozitnog materijala obrađenog plazmom (PTC)   Potplat otporan na ulje   Ergothan - sustav apsorpcije udaraca   Antistatička svojstva   ESD   BOA®-Fit sistem vezanja  

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

133,79€      (kn)

Šifra: N/A Kategorija: Brands: ,
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).