Edelrid

Fuse spravica za zaustavljanje pada

227,02 (1.710,48 kn)

Edelrid

Spravica za zaustavljanje od pada nosivosti do 140 kg!

FUSE redefinira standarde u zaštiti od pada. To je jedini sigurnosni uređaj na tržištu nosivosti do 140 kg koji zadovoljava sve važeće standarde u Europi i Sjevernoj Americi. Od prvog metra kreće se duž užeta s neviđenom lakoćom. To se postiže novim, sofisticiranim pričvršćivanjem na poluzi.

Odvajanje mehanizma za blokiranje i njegovog aktivatora ovisnog o brzini poboljšava pouzdanost i sigurnost uređaja. Uređaj smanjuje trošenje užeta, sprječava kidanje užeta i osigurava otpuštanje blokade bez potpunog rasterećenja. To se postiže odstupanjem nazubljenosti steznog sistema. Ako je potrebno, stezanje se može aktivirati pomoću praktične funkcije zaključavanja.

FUSE (spravica za zaustavljanje pada) se može pričvrstiti i ukloniti s užeta bez odvajanja od karabinera. U vezi s laganim i kompaktnim apsorberima energije DEFUSER (S, L ili RESCUE) maksimalni udar zaustavljanja je 30 % ispod standarda. Različite duljine apsorbera i parametri izvedbe jamče najbolje rukovanje – i za operacije spašavanja i horizontalnu primjenu.

Link na stranicu proizvođača.

1 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

EDELRID nudi niz proizvode s integriranim RFID čipom. Nadalje, sva osobna zaštitna oprema može se naknadno opremiti našim RFID čipovima (dolazi u više varijanti). Čipovi su mali, robusni i posebno dizajnirani za korištenje s proizvodima za osobnu zaštitu.

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

215,67€      (kn)

Šifra: 882560000170 Kategorija: Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).