Nitecore

EMR30 repeller

110,00 (828,80 kn)

Nitecore

Neizostavni dio opreme za kampiranje – višenamjenski repeler!

Nitecore® EMR30 elektronički višenamjenski repeller dizajniran je za korištenje u raznim outdoor aktivnostima, poput , kampiranja, ribolova ali i zabave u dvorištu. Isto tako je efikasan i za zatvorene prostore

EMR30 ima veliku grijaču plohu, stoga je moguće smjestiti i 2 tablete. U vanjskom načinu rada zona zaštite može biti i do 6 m.

Ovaj repeller opremljen je s 4 ultrazvučna zvučnika s ultrazvučnom frekvencijom od 40 kHz za postizanje sveobuhvatnog učinka odbijanja nametnika, što je sigurno i pouzdano jer ljudi jedva čuju ultrazvuk (iznad 20.000 Hz). Osim toga, funkcija tjeranja komaraca tabletama i ultrazvučna funkcija mogu se aktivirati istovremeno kako bi se postigla optimizirana učinkovitost.

Napajan ugrađenom litij-ionskom baterijom od 10.400 mAh za maksimalno vrijeme rada do 12 sati. Nitecore® EMR30 se može spojiti na napajanje kada se koristi u zatvorenom ili na otvorenom, kako bi se vrijeme rada produžilo. Dostupan s načinima punjenja QC3.0 / PD3.0 i ulazom i izlazom od 18 W, može se koristiti kao napajanje za punjenje pametnih telefona.

Magnetski gornji poklopac može se pričvrstiti na gornji ili donji dio uređaja EMR30 kako bi se spriječio gubitak, a također može pohraniti USB-C kabel za punjenje, kako bi uvijek bio pri ruci kada je potrebno. Vodootporan je prema IPX5 klasi izolacije.

Link na stranicu proizvođača.

2 na zalihi

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

104,50€      (kn)

Šifra: EMR30 Kategorije: , Oznaka: Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).