Arbortec

Arbortec Kayo visoke radne cipele (rad s motornom pilom)

376,25 (2.834,86 kn)

Arbortec

Čvrste i robusne zaštitne radne cipele specijalne namjene za rad s motornom pilom! Za svakoga kome su noge bitne, Safety First!

Kayo radne cipele za rad s motornom pilom, jedinstveni su proizvod na tržištu kojim su u Arbortecu uspjeli ujediniti sve što je jednom arboristu važno da cipela nudi: udobnost, malu masu, preciznost potplata i zaštitu od porezotina. Ove čizme nižeg profila imaju integriranu dodatnu zaštitnu gamašu koja štiti od porezotina a ujedno priljubljena uz nogu sprječava ulazak piljevine i prljavštine u unutrašnjost cipele. Ušivena omča na gornjištu cipele namijenjena je za ukapčanje penjalice koju koriste arboristi pri penjanju tzv. SRT tehnikama. Vodonepropusna membrana sprječava ulazak vode, ali ujedno nudi dobro odvajanje vlage kroz mikro pore zaštitnog sloja (dobro “diše”). Vrhinski i poznati Vibram® potplat jamči odlično prianjanje na svakoj podlozi. Neizostavni dio opreme za rad s “motorkom”!

Ostvarite 5% popusta plaćanjem internet bankarstvom ili putem pouzeća:

357,44€      (kn)

Šifra: N/A Kategorije: , Brand:
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).