Unimex je obiteljska tvrtka koja iza sebe ima preko 30 godina iskustva na području veleprodaje i maloprodaje zaštitne osobne opreme, odjeće, obuće, uređaja, dodataka, te održavanje i servisiranje strojeva na području zavarivanja i rezanja. Svakom zadatku pristupamo individualno, fokusirajući se na kvalitetu i izvrsnost na čijim temeljima se gradio Unimex.

Vizija nam je zadržati poziciju lidera na tržištu zaštitne opreme i sigurnosti na radu u Hrvatskoj i regiji te proširiti poslovanje izvan regije na temelju stručnog znanja, kvalitete i izvrsnosti.

Vidimo se u budućnosti kao pokretača inovativnih procesa u području zaštite i sigurnosti na radu kao i za kućnu uporabu.

Pokreću nas naši kupci, partneri te suradnici, koji od Unimexa očekuju vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluge koja im omogućava uspješnost u njihovom području.

Pokreću nas trendovi i inovacije na svjetskom tržištu zaštite i sigurnosti na radu zbog kojih se kontinuirano educiramo i usvajamo nova znanja i tehnike.

Suvremena osobna zaštitna oprema mora zadovoljavati mnogim zahtjevima zbog toga Unimex ima više od 30 vrhunskih brandova koje zastupa na tržištu Hrvatske i regije.

Svi zastupani brandovi ispunjavaju norme i potrebe svakog profesionalca i poslodavca kako bi osigurali zdravlje i sigurnost svakog zaposlenika.

Unimex tim čine djelatnici koji su sa svojim stručnim znanjem, izvrsnošću i znatiželjom doprinijeli izvrsnim rezultatima poslovanja.

Veselimo se svakoj Vašoj novoj narudžbi u web trgovini i svakom Vašem posjetu našem prodajnom mjestu !

Kratka referentna lista:

  1. General Electric Hrvatska d. o. o.
  2. DOK-ING d. o. o.
  3. Končar-Metalne konstrukcije d. d.
  4. Pireko d. o. o.
  5. HEP-ODS d. o. o.
  6. HEP-Proizvodnja
  7. Vodotehnika d. d
  8. Končar -GIM
  9. Končar-EVA