Prestan lutke za reanimaciju uz korištenje autmatskog vanjskog defibrilatora

Tvrtka PRESTAN Products osnovana je 2004. godine i prerasla je od malog projekta koji su financirala tri osnivača i četiri mala ulagača do globalne tvrtke s četiri skladišna objekta smještena u SAD-u, Njemačkoj, U.A.E. i Maleziji. Opskrbljuje kupce u preko 40 zemalja.

PRESTAN nudi čitav niz pomagala i pribora za obuku, uključujući lutke za trening kardiopulmonalne reanimacije, automatske vanjske defibrilatore za vježbu , štitnike za lice, maske, odjeću za lutke, jastučiće za koljena i sav ostali prateći pribor.

Uz sve navedeno, PRESTAN zajedno sa distributerima daju podršku u korištenju opreme. Također, organiziraju se i treninzi/osposobljavanja u pružanju prve pomoći gdje baš ovi proizvodi dolaze do izražaja. Svi znamo koliko je život bitan i nažalost kod nas a i u svijetu se vrlo malo radi na učenju/osposobljavanju „običnih ljudi“ u pružanju prve pomoći što je vrlo bitno.

Prestan lutke za reanimaciju kolekcija obitelj

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).