Nitty-Gritty još je jedna “tipična” priča iz Italije: Priča je to o talentu, strasti i malo slučajnosti. U rujnu 1995., tri prijatelja potpuno različitih struka i iskustva primijetili su radeći na nekom prototipu iz nehrđajućeg materijala (inox) kako u Italiji nema učinkovite alternative pasti za čišćenje zavara, tzv “pasti za bajcanje”. Iz znatiželje počeli su proučavati sve dostupne paste koje su postojale na tržištu. Analizirajući prednosti i ograničenja istih, uspjeli su razviti uređaj koji je učinkovitiji u čišćenju zavara. Istraživački i razvojni program (koji traje i dan danas) omogućili su Nitty-Gritty-u prodaju više od 50.000 strojeva svuda po svijetu kao i inovativne patentirane tehnologije koje su ugrađene u njihove strojeve.

Izrazita vještina i općenita “inox kultura” izgradila je Nitty-Gritty u inox specijalistu, te omogućila konstantno usavršavanje uređaja, njihovog dizajna kao i izradu uređaja prema željama i potrebama kupaca. Sve to je rezultiralo da se nehrđajući materijal zasvijetli: To je misija Nitty-Gritty-a, njihov zaštitni znak!

Posebna pažnja pridodaje se ekologiji, što je jedna vrlo velika stavka kada se uspoređuje s klasičnom “pastom za bajcanje” koja je izuzetno opasna i otrovna, kako za ljude tako i za okoliš! Bilo kojim uređajem proizvođača Nitty-Gritty sebi olakšavate proces čišćenja, ubrzavate ga te štite okoliš za sebe, nas i sve buduće naraštaje! Mislite zeleno!

Nitty-Gritty

Tekućine (ektroliti) za čišćenje

Nitty-Gritty tekućina Brill Bomar 1000 ml

19,62 (147,83 kn)

Nitty-Gritty

Tekućine (ektroliti) za čišćenje

Nitty-Gritty tekućina Inox Fit 1000 ml

9,81 (73,91 kn)

Nitty-Gritty

Tekućine (ektroliti) za čišćenje

Nitty-Gritty tekućina Neutral Bomar 1000 ml

19,62 (147,83 kn)

Nitty-Gritty

Tekućine (ektroliti) za čišćenje

Nitty-Gritty tekućina TIG Bomar 1000 ml

19,62 (147,83 kn)
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).