Proizvođač INE utemeljen je daleke 1950. na sjeveru Italije te gotovo sve proizvodi u Italiji. Iako je firma “stara” i drži do tradicije, INE itekako prati trendove i novosti na svjetskom tržištu proizvodeći inovativne proizvode s čvrstom, ali fleksibilnom organizacijskom strukturom.

Ojačan ovim kontinuiranim razvojem i zahvaljujući najsuvremenijem proizvodnom pogonu u Europi, INE je slijedio proces rasta koji je omogućio značajnu komercijalnu prisutnost na pet kontinenata, s kompletnom paletom proizvoda i visokom razinom usluge.

Ovo putovanje se nastavlja jer se samo jedna stvar u INE nije promijenila od 1950: “Naša želja i sposobnost da pogledamo u budućnost i pružimo našim kupcima najbolja rješenja za sve potrebe zavarivanja uz naravno izvrsnost usluge!”.

Proizvođač INE nudi cjelokupnu paletu vrhunskih aparata za zavarivanje za sve potrebe i sve postupke zavarivanje. Isto tako nudi sve od dodatnih materijala za zavarivanje (elektrode, žice, prahom punjene žice, žice za EPP zavarivanje) a posebnu pažnju posvećuje dodatnim materijalima za reparaturno zavarivanje. Uz sve to, INE je proizvođač vrhunskih brusnih i reznih ploča za sve namjene.

MMA (REL) aparati za zavarivanje

INE Skyline 1500 MMA aparat za zavarivanje

6.421,88kn (852,33 €)
26.438,50kn (3.508,99 €)
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).