Proizvođač INE utemeljen je daleke 1950. na sjeveru Italije te gotovo sve proizvodi u Italiji. Iako je firma “stara” i drži do tradicije, INE itekako prati trendove i novosti na svjetskom tržištu proizvodeći inovativne proizvode s čvrstom, ali fleksibilnom organizacijskom strukturom.

Ojačan ovim kontinuiranim razvojem i zahvaljujući najsuvremenijem proizvodnom pogonu u Europi, INE je slijedio proces rasta koji je omogućio značajnu komercijalnu prisutnost na pet kontinenata, s kompletnom paletom proizvoda i visokom razinom usluge.

Ovo putovanje se nastavlja jer se samo jedna stvar u INE nije promijenila od 1950: “Naša želja i sposobnost da pogledamo u budućnost i pružimo našim kupcima najbolja rješenja za sve potrebe zavarivanja uz naravno izvrsnost usluge!”.

Proizvođač INE nudi cjelokupnu paletu vrhunskih aparata za zavarivanje za sve potrebe i sve postupke zavarivanje. Isto tako nudi sve od dodatnih materijala za zavarivanje (elektrode, žice, prahom punjene žice, žice za EPP zavarivanje) a posebnu pažnju posvećuje dodatnim materijalima za reparaturno zavarivanje. Uz sve to, INE je proizvođač vrhunskih brusnih i reznih ploča za sve namjene.

INE

MMA (REL) aparati za zavarivanje

INE Skyline 1500 MMA aparat za zavarivanje

852,33 (6.421,88 kn)

INE

3.508,99 (26.438,49 kn)
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).