zaštitne cipele Jalas

JALAS® zaštitne cipele, svjetski je poznato brand ime proizvođača Ejendals (Švedska).

JALAS® dizajnira i izrađuje tehnološki naprednu zaštitnu obuću svjetske klase, održavajući najvišu razinu kvalitete i izrade. Kontinuiranim razvojem proizvoda, dubokim znanjem o materijalima i naprednom partnerskom suradnjom, JALAS®  proizvodi vode put prema inovacijama, sigurnosti i udobnosti. JALAS® je marka izvorne baštine, rođena 1916. godine u Jokipiiju u Finskoj, gdje se još uvijek nalazi sofisticirani laboratorij, timovi za istraživanje i razvoj te glavna proizvodna linija.

JALAS® je svoju reputaciju stekao u dugogodišnjoj tradiciji nudeći udobne i ergonomske zaštitne radne cipele i čizme koje podnose najteže i najgrublje uvjete za vaš radni vijek.

Zanimljivost je podatak, da je JALAS® započeo svoju karijeru kao poznata skandinavska kožarska manufaktura za proizvodnju čizama, cipela i drugih kožnih predmeta po narudžbi. Odgovarajući na nove potrebe svojih kupaca, proširili su asortiman kožnih čizama na zimske skijaške buce, sportske cipele i cipele dizajnirane za skijaške skokove. Sa zdravom dozom ‘Sisu’ (finskog duha) i teškim klimatskim uvjetima, od rada sa sportašima prešli su na obuću kojom su unaprijedili zaštitu na radu, razvoj i proizvodnju funkcionalnih zaštitnih radnih cipela koje doista izdrže svakodnevne izazove teškog radnog vijeka.

JALAS® nudi visokokvalitetne zaštitne radne cipele usmjerene na stvaranje sigurnijeg dana bez ozljeda, poboljšanje općeg zdravlja i dobrobiti zaposlenika i poslodavca.

Rad na siguran način treba biti na prvom mjestu!

zaštitne cipele Jalas

PREUZMI PDF KATALOG – Ejendals 2020/2021

Zaštita nogu i stopala

Čarape Jalas 4451

21,75kn
-53%

Zaštita nogu i stopala

Cipele Jalas 1618 S-Sport

503,44kn
-47%
Da bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Unimex internet trgovine, pohranjujemo Vaše kolačiće (cookies).